Hostel Immalanjärvi

Laadukas majoitus pikkurahalla

Varaa heti

Saat varausvahvistuksen heti. Maksat vasta paikan päällä.

Tulopäivä

Lähtöpäivä

Tiedot välitetään suojatun yhteyden kautta. Varauspalvelun tarjoajana toimii Booking.com

Asiakasarviot Booking.com:ssa
9.1/10 Perustuu 1637 asiakasarvioon


Подпишитесь на нас в Facebook!

Tarjous yrityksille

Onko yrityksesi tulossa Imatran seudulle toteuttamaan määräaikaista projektia? Meiltä saat edullista pidempiaikaista majoitusta työmiehillesi. Perushuoneiden hinnat alkaen 4.9.2017, jos majoitus kestää vähintään 3 arkiyötä:

Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Saapuminen sunnuntaina lasketaan arkiyöksi. Saapumista perjantaina ei lasketa arkiyöksi. Tarjoushinnan voimassaolo edellyttää, että varaus tehdään joko puhelimitse 0458888848 tai sähköpostitse info@imatrahostel.fi

Perushuoneessa on jokaiselle majoittuvalle oma sänky. Lisäksi huoneessa on TV, pöytä tuoleineen, vaatekaappi sekä jääkaappi. Hintaan luonnollisesti kuuluu liinavaatteet, siivoukset sekä Internetin käyttö. Aamiaistarjoilua ei ole, mutta asiakkaiden käytössä on hyvin varustettu yhteinen itsepalvelukeittiö. Lähin ravintola "Raution Kulma" sekä ruokakauppa K-Market ovat 700 metrin etäisyydellä.

Tervetuloa Hotelli Immalanjärven kotisivuille!

Hotelli sijaitsee lähellä Immolanjärven hiekkarantaa 15 minuutin ajomatkan päästä Imatran keskustasta ja tarjoaa viihtyisät majoitustilat niin yksin matkustaville kuin perheillekin. Majoitushuoneiden sekä yhteistilojen puhtaus ei ole edellisistä asukkaista kiini, vaan se on aina majoitusliikkeen henkilökunnan vastuulla. Asiakkaan ei tarvitse tuoda omia liinavaatteita mukanaan säästääkseen rahaa, sillä liinavaatteet aina sisältyy hintaan. Perushuoneiden lisäksi hotellissamme on myös 1 delux-huone, jossa on oma kylpyhuone sekä keittokomero.

Majoitusliike toimii entisen varuskuntasairaalan tiloissa. Rakennus on toteutettu samojen piirustusten mukaan kuin Kauhavan ilmailukoulun sairaalan rakennus, jonka on suunnitellut Aulis Blomstedt. Osana Kaakkois-Suomen rajavartioston rakennusryhmää sairaala sisältyy vuonna 2009 valtioneuvoston vahvistamaan valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen ympäristöjen inventointiin. Immolan kasarmialue on mukana myös kansainvälisen modernin arkkitehtuurin järjestön DoCoMoMon merkkiteosvalikoimassa esimerkkinä Suomen puolustusvoimien tärkeimmistä 1930-luvun rakennuskohteista.

Sivuston sisällön kehitys on meneillään. Voit kuitenkin jo tässä vaiheessa katsella huoneiden saatavuus- sekä hintatietoja oikealla näkyvän osion kautta. Varauksen tehtyäsi saat varausvahvistuksen heti.

Idea perustaa Etelä-Karjalaan majoitusliike täyttää pian 3 vuotta

Petr Žabin, Hostel Immalanjärven omistaja kertoilee tapahtumia vuosien varrelta:

"Liikeidea sai alkunsa eräänä kylmänä ja pilvisenä aamuna marraskuussa 2012, jolloin norkoilin lappeenrantalaisen hotellin parkkipaikalla vaimoni Anastasian kanssa. Kuulimme kun kaksi reppumatkailijaa jutteli vastaanottovirkailijan kanssa kysellen majoituksesta ja hinnoista. Tutustuttuamme turistikaksikkoon päätimme heti keskittyä kyseiseen asiakasryhmään todeten, ettei polkupyöräilijöille suunnattuja majoitusliikkeitä löydy Etelä-Karjalasta lainkaan."

Alkuperäisestä ajatuksesta suunnata majoituspalveluita polkupyöräilijöille kuitenkin luovuttiin, koska Žabinin hankkima historiallinen rakennus ei sovellu tyydyttämään polkupyöräilijöiden tarpeita kovinkaan paremmin kuin muut majoituskäytössä olevat rakennukset. Kaiken lisäksi rakennus on suojeltu erityislainsäädännön perusteella eikä muutoksia tekemällä saa vaarantaa rakennuksen kulttuurihistoriallista arvoa.

Tällä hetkellä Hostel Immalanjärvi palvelee kaikenmaalaisia turisteja ja työmatkalaisia keskittymättä vain yhteen tiettyyn asiakasryhmään. Hotelli on asiakkailtaan saanut tosi paljon positiivisia palautteita. Nimittäin maailman suurimman majoitusvaraamon asiakkaat ovat antaneet Hostel Immalanjärvelle arvosanan 9,1 kymmenestä.

Hyvän asiakastyytyväisyyden on mahdollistanut Anastasia Žabinan uhrautuva työpanos. Anastasia toimii majoitusliikkeen toimitusjohtajana ja hänen työnkuvaan kuuluu kaikenlaisia tehtäviä siivouksesta strategiseen päätöksentekoon. Työn ulkopuolella Anastasia omistautuu kokonaan perheelleen ja kissoilleen. Hän kasvattaa Maine Coon -rotuisia kissoja ja hiljattain päivänvalon näkivät hänen ensimmäiset Maine Coon pennut.